2005-12-08

Game on!

Då var det dagen då det är dags för KFF att bekänna färg. Frukten av en seger skulle innebära mycket i kampen mot avancemang. Vi får dock inte luras att tro att tredjeplatsen skulle vara i hamn vid en trepoängare. Att Lilleström skulle slå Bröndby eller Köpenhamn i ett av de återstående tre möterna är absolut inte omöjligt. Lång väg kvar även vid seger alltså.

Att förutspå hur matchens inledning kommer att gestaltas är svårt. Lilleström vet att de dominerade stort för två veckor sen och kommer nog inte ändra så mycket i sitt spel. Möjligen kommer de avvakta och se om Kalmar går ut hårt eller avvaktande. Detta kommer innebära att Nannes taktiska förmåga kommer sättas på prov. Är det något vi KFF-supportrar har lärt oss lita på, så är det Nannes analytism.

Laguppställningen ska också bli intressant. Nanne sa i dagens Östran att han kommer spela Eklund/Fried på vänsterkanten vilket tyder på lite gamblingsug. Alternativet var att Kaldner skulle få chansen, vilket han nu inte verkar få. På topp får Hasani/Johansson tipset med Fredde P på högerkanten. Ponomarev känns för lätt mot stora och att köra med Hasani/Ponomarev på topp känns lite "off" i dagsläget. Risken med den kombinationen är att de blir för frånkopplade av resten av laget.

Avslutningsvis gissar jag att en sak kommer vara viktigare än alla andra på planen. Karaktär. Störst karaktär vinner.

Då kör vi!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar