2005-12-31

Efter en dryg veckas julfirande och frånvaro från bloggen så återupptas nu reflektionerna och funderingarna kring fotbollsföreningen från Kalmar. Under tiden så har bloggen kffsnack kommit med en del riktigt bra inlägg så KFF-hungern bör inte vara allt för akut.

Till att börja med tänkte jag ta upp en notis från en annan blogg. Denna HIF-blogg har skrivit intressanta saker angående Mr Alvaró Santos. Bland annat berättas att han har diverse anledningar att lämna FC Köpenhamn. Tydligen så ska frun vilja tillbaka till Helsingborg (var har vi hört det argumentet innan?). Vidare så ska tydligen skattesatser ändras vilket leder till att FCK skulle behöva betala mer för att få behålla brassen.

Det är svårt att dra någa slutsater här då det finns för lite kött i informationen. Men det skulle kunna vara som följer:

  • Alvaró Sants kan vara på väg bort från FC Köpenhamn.
  • HIF har legat lika stilla som en påkörd grävling på transfermarknaden hittils. Detta skulle kunna vara ett tecken på att mycket energi har lagts på att få Alvaró tillbaka till Helsingborg.
  • Allt snack om ett "stort namn" till KFF kanske har haft sin källa i att kontakter tagits mellan Mr. Bergstrand och Mr Santos som alltså känner varandra väl sen brassens första sejour i Sverige.
Vidare undrar jag om...
  • ...Kalmar FF kan tänkas ha de ekonomiska muskler som krävs för en värvning?
  • ...Helsingborg kan tänkas ha de ekonomiska muskler som krävs för en värvning? Om nu Henrik Larsson dessutom är på ingång.
Igen, svårt att dra slutsater, men om det nu är så att Alvaró vill lämna FCK så är jag övertygad om att KFF tagit kontakt. När vet vi?

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar