2005-12-22

Arenan #2 - Konungens återkomst

Då så! Arenabolaget är skapat! Tydligen så har det existerat formellt i en vecka utan att någon sagt något, av någon anledning, men strunt i det. Det känns kul att Ronny är tillbaka i KFF-kostymen och jag är övertygad om att han kommer sköta sitt jobb mycket bra.

Det som gäller nu är att Kjell "top notch" Henriksson ska berätta var arenan ska ligga. På grund av rådande säsong så får vi med säkerhet vänta tills efter nyåret för inte händer det något i mellandagarna? Kjelle vet dock om att bollen ligger hos honom och med den höga profil han har hållit i denna fråga så tror jag att ett förslag ligger färdigt ganska snart.

Allt känns bra! Kanske med ett förbehåll... När lokal och modell är spikad (om fyra månader?) så kommer det ta två l-å-n-g-a år innan vi kan sätta våra rödvita, småländska fötter på betongen. Det känns själklart som väldigt länge.

Nästa gång jag traskar in på Fredrikskans så undrar jag om det inte kommer bli med en gnutta vemod. Ett pensionsdatum kommer ju då vara spikat...

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar