2006-05-31

Ny brasse?

När man minst anar så händer det. En ny brasse är på ingång till Kalmar FF. Provspel i två veckor med start på måndag står på menyn. Det rör sig inte om en spelare som Nanne tidigare spanat in utan en ny förmåga, i alla fall om jag tolkar artikeln på officiella rätt.

Tanken är att Thiago Silva Mottas från Fortaleza ska ersätta den tydligen allvarligt skadade Fabio. Korttidskontrakt, eventuellt lån som gäller med andra ord. Men nog gör KFF rätt i att fiska en ersättare till Fabio, om han nu inte kan spela förrän i september. De offensivt kreativa resurserna i dagens trupp håller inte för att täcka upp en långtidskada. Dessutom skulle det naturligvis passa att spela in en ny brasse nu när firma Fabio & Cesar snart får EU-status. Om allt vill sig så kanske Tallinpubliken blir den första att få se en ny kalmarbrasse i matchsituation den 17:e juni.

Jag förhåller mig dock tämligen pessimistisk till en affär. Det känns lite off och jag tror inte att KFF kommer att erbjuda kontrakt om Mottas inte ses som en långsiktig värvning.

Fårvånande lite gick att hitta om Mottas på webben. Dock så fanns det viss information om en man vid namn "Thiago Matos" som spelar i just Fortaleza. Han ser ut som så här i en smickrande pose:


Förresten... enormt jobbigt att Fabio är långtidskadad!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar