2006-06-13

Det ryktas på Benno...

...att Fabios skada är värre än vad styrelsen vill få oss att tro. Ryktet gör gällande att Fabios skada kan hota den blonde brasilianarens fortsatta karriär. Tja... vad ska vi tro?

Kan detta vara förklaringen till att det beställs in en ny för truppen femte icke-EU-spelare? Men varför skulle föreningen säga att skadan tar ytterligare tre månader att läka om de vet att det egentligen är värre? Redan när nyheten om Thiago Motas överrumplade oss kände jag att någonting var fishy. Att värva en icke-europe enkom för att Fabbe missar en fem-sex omgångar kändes inte fullständigt ologiskt men dock en smula osannolik.

Jag tror det ligger någonting i ryktet och att föreningen möjligen väntar med ett officiellt uttalande tills dess man vet mer om skadans omfattning. Troligen får vi veta i samma sekund som vi får reda på Thiago Matos framtid i Kalmar FF.

Föresten... Tydligen så var mannen jag tidigare publicerade en föga smickrande bild på, just den Fortaleza-spelare som nu befinner sig i det värmeböljande småland. Den "Mottas" som det skrev om på officiella existerar med andra ord inte. Proffsigt...

Favorit i repris:

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar