2006-05-01

Match #6 BK Häcken - Kalmar FF

Där kom den. Oerhört, fantastiskt och befriande skönt med tre poäng. Att vi inte gjorde en lika bra match som senast har absolut noll betydelse. Att ta matcher som denna är viktigt och oj vad vi behövde ta den här matchen.

Jag får en känsla avv att vi får uppleva mer från firma Ari-Cesar under säsongen. Den notoriska icke-passaren Cesar Santin sätter en kanonpastej till Ari! Har Kalmar FF här bildat ett riktigt radarpar till anfallare? När hade vi det senast?

Tre matcher kvar innan Intertoto-uppehållet. Tre matcher mot lag som vi historiskt har haft relativt lätt för. Närmast kommer Hammarby som vi har slagit med 3-0 två säsonger i rad. Dessutom har det gått överbra för Bajen hittills i år och de ser garanterat inte fram emot att komma till Skansen. De skulle nog hellre ge bort tre poäng om de slapp komma hit...
Öster borta följer den 10 maj och blir naturligtvis en riktigt kul match. Kalmar FF har ett bättre lag och bör vinna. Till sist följer HBK som vi tog sex poäng mot ifjol.

Ok, allt detta är historia men för Kalmars del känns det som om det är en fråga om att köra vårsäsongen i kaklet och det kommer man göra med fullt drag. Förhoppningsvis.

Till sist undrar jag om Nanne nu leker med tanken att prova Lantz som ytterback...

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar