2006-05-15

Match #9 Kalmar FF - Halmstad BK

Utjämnat. Skillnaden mellan en knästuds i eget straffområde och ett klassmål i 88:e kanske inte är så stor. Inte heller skillnaden mellan tre raka förluster och fyra raka vinster. Det känns som det är utjämnat nu.

Intertoto-uppehållet kommer nu väldigt lägligt. Vi har både hämtat oss och med råge revanscherat oss från den skrala inledningen. Huvudet sitter nog inte riktigt på skaft hos alla spelare för tillfället. 15 poäng efter nio matcher blev resultatet efter en bargochdalbana till formkurva. Det känns lite som om vi ligger på samma plats nu som vi gjorde när säsongen drog igång för bara en dryg månad sen. 7:a och häng? Helt ok. Med lite andrum och lite estlandkryssningar så kan nog truppen vara ordenligt laddade och taggade när allsvenskan drar igång igen. Förhoppningsvis mer så än de andra allsvenska lagen.

Helt underbara tre poäng. Ari. 20 år och visar inga teckan på något annat än pure klass. Han har en bra inställning verkar inte bli påverkad av press eller prestationskrav. Det värsta av den varan har han nog inte stött på än, men nog känns det redan nu som hans psykologiska person slår ut både Dedé och Aílton med tennissiffror...

Jag hoppas att fotbollsabstinensen inte tar kål på mig under sommaren. Det finns ju trots allt en källa att tappa. Intertoto, världens bästa turnering.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar