2006-05-01

Fullt ös!

Nu äntligen ska det väl bli en trepoängare? BK Häcken på Rambergsvallen, Hisingen, Göteborg. Det känns i hela märgen att det blir tre sköna poäng idag. Det är dock inte allting som talar för en seger. Fabio är kvar i Kalmar med sitt onda lår. Blomma har feber och Jocke Lantz har gått från att ha ont iknät till att ha ett utsträckt ledband. Ingen Jesus innan Intertoto-cupen? (Jag syftar här på den allsvenska paussom uppkommer efter omgång nio, vilan är i övriga Sverige mest känd som "VM-uppehållet").

För första gången kan vi i eftermiddag få se Shpetim Hasani i samspel med Ari Ferreira. Om nu Nanne väljer att matcha båda dessa nyförvärv. Om jag får hoppas så hoppas jag att Ari får den offensiva mittfältsplatsen i vår 4-2-3-1. Det skulle vara riktigt spännande att få se Ari som bollmottager, bollvändare och offensivt nav.

Det finns en del fallgropar att akta sig för. Den första och största är att inte vara rädd att fortsätta anfalla vid en eventuell ledning. I Malmö-matchen såg vi många rödklädda som agerade rädda för en ny förlust i slutskedet av matchen. Sen gäller det naturligtvis att spela med full energi och inte förlita sig på att spelet från Malmö-matchen per automatik fortsätter.

Men fan vad det känns som en seger idag!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar