2009-04-16

Säsongens första...

...riktiga bottennapp - och då syftar jag till den andra halvleken. Ingenting som hände under de första 43 minuterna var av tillräcklig kvalitet.

Men vi kanske ska börja från början...

KFF hade ett härligt tryck de första 20 med ett fantastiskt härligt kortpassningsspel. Det bästa hittills på säsongen helt klart - det bådar gott. Hade vi haft lite flax där och fått ett mål så tror jag matchen hade artat sig radikalt annorlunda.

Men, inget mål och viss uppgivenhet efter Elfsborgs mål (på ungefär samma sätt som i AIK-matachen!). Andra halvlek sedan - total misär. Kvitteringsmålet var dock fantastiskt, och om Tobias E hade släppt ett inlägg i andra tilläggsminuten hade nog David kunnat ge oss alla tre pinnarna... Starkt att kunna resa sig på ett sådant vis och det känns underbart att kunna gå vidare med lite medvind inför nästa match (HBK hemma på söndag).

Man kanske inte behöver nämna att det är i sista tredjedelen, eller snarare fjärdedelen, där det måste till förbättringar. Dauda, Mendes och Sobralense måste lyfta sitt spel, för kvalitén finns där inte idag. Jag tror definitivt att den går att hitta och det kanske är viktigare att utveckla anfallspelet på lång sikt än att försöka hitta någon snabb mirakellösning, men tills dess känns det som vi får räkna med ganska skral utdelning i målprotokollen.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar