2007-07-23

Vad finns att tillgå?

Så här i Silly Season-tider skrivs det överallt om vad som ska göras åt den uppkomna Ari-bristen. Låt oss spekulera!

Det verkar som om Nanne och Svante helst skulle se att en försteforward kommer in på lån för resten av säsongen.

1. Skandinav.
Vad kan det finnas för tillgängliga alternativ här egentligen? För det första, lånar ett allsvenskt lag ut en spelare till en allsvenk konkurrent? Knappast. Lån från superettan existerar naturligvis inte heller. Nej, om det blir en skandinav så är det nog köp som gäller. Isåfall finns det lite att ta av, men då är det nog längre kontrakt som gäller. Namn? tja... IFK Göteborg har ju ett par utfrysta etablerade spelare, AIK dito. Superettan har väl ett par-tre stycken som skulle kunna vara intressanta. Möjligen kan det komma till någon från någon av de andra skandinaviska ligorna a la Kim Larsen...

2. Brasse.
Det känns som om brasse-spåret är uteslutet. Om det kommer fler brassar så gissar jag att de kommer stanna längre än till hösten. Dessutom har vi precis ratat två brassar som inte dög. Någon invänjningsperiod är inte längre möjlig för att kunna leverera redan denna säsong. Inte riktigt läge att ta in fler testspelare heller.

3. Kontinent-europé
Hur gick det med england-spåret? Det var ju innan säsongen tal om att fiska lite i den dammen. Knöts några kontakter månne? Sorín var ju ett lyckokast i Frankrike, borde ju finnas en och annan fransman som borde platsa.

Nåja, Vi får se hur det blir. Klart är att för varje dag som går så känns ordet panikvärvning mer och mer gångbart...

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar