2007-07-17

Inget kontrakt till de nya brassarna!

Överraskande nog blir det inget kontrakt till varken Itacare eller Renan. Nanne påstår i en fotbolldirekt-artikel att han bedömde att deras invänjningsperiod skulle bli för lång. Således står förlusten av Fabio och Arí helt utan åtgärd.

Nu vet jag inte riktigt vad jag ska tycka. På ett sätt känns det skönt att Nanne har is i magen nog att inte värva "vad som helst" trots att truppen tunnats ut. Samtidigt tror jag att det kan stärka truppen. Nanne jobbar ju mycket med mentala situationer.

Frågan som såklart föreligger är om truppen verkligen är tillräckligt stor, bredd och har spetskapacitet nog. Så kalrt är den inte det. Det finns ytterst lite utrymmen för skador och avstängningar.

Det som nu är intressant är ju hur ledningen kommer att agera. Man kan ju inte direkt panikvärva nu när vi hade en så pass bra möjlighet som vi ändå hade. Kommer vi ta in nya provspelande brassar. De kommer ju isåfall också komma in "på chans", eftesom Nanne knappast har tid med en sydamerikaresa mitt uppe i brinnande säsong. Blir det någon superettan-värvning månne?
Om vi blickar några mil österut så finns där säkert spelare som tittar åt Kalmars håll just nu. Pavel Zavadil kanske...?

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar