2007-05-27

Vardagsmatch?

Klockan 17 kickar den åttonde omgången igång för Kalmar FF. Trelleborg kommer på besök och det känns som en seger aldrig varit mer självklar. Därför kommer allt säkert gå åt helvete.

Efter en småknackig inledning på säsongen har det äntligen rätat ut sig och vi ligger i toppen på tabellen. Gais-matchen sist tog oss till en plats där vi känner oss trygga. Matchen bekräftade lagets kvalitéer och att vi är med på riktigt. Nu har vi andats ut. Det känns lite som om ett bakslag ligger på lut (jag medger att jag säger emot mig själv här). Hur som helst känns det tryggt när Nanne på officiella proklamerar ödmjukhet och löpvilja, då ska det nog gå vägen. Men mer vardagsmatch än så här blir det inte.

*****

Konstaterar också att lördagen var en ordentlig dag för KFF i media. I Aftonbladets allsvenskan-bilga profileras Nanne på ett helt uppslag och i Expressen berättar Fabio helt fantastiskt om livet i Kalmar och Sverige (i en tillhörande faktaruta kan vi läsa karriärstatistik. Hur många mål tror ni Fabio gjort i sin karriär? Något överraskande är svaret 15, varav 8 i KFF (exklusive RL)). Simon Bank tar också ut två KFF-spelare i sin egna "veckans elva"; Bagarn och Rasmus Elm. Chris Härenstam skriver i samma tidning att han tror att Rasmus Elm spelar i A-landslaget "inom några år". Hype någon?

(Detta inlägg publicerades även på bredsida.se )