2007-05-06

Match #5 Gefle - Kalmar FF 2-1

Det var väl satan! Den första halvleken var mer eller mindre identisk med den första mot Brommapojkarna. Total spelmässig dominans, men genomgående svaga insatser i sista touchen. Precis som då kom vi inte förbi backlinjen och precis som då släppte vi in klantmål. Att föra matcher är så klart lite nytt för KFF men jag i mitt naiva resonmenag trodde att det skulle gå bättre än så här. Vad är motsatsförhållandet i att föra matcher kontra släppa in billiga mål och tappa verkningsgrad i avsluten? Till nästa match hoppas jag att uppspelen från mittfältet varieras betydligt mer, allting behöver inte gå centralt. Om det är stängt framför straffområdet (vilket den sannerligen var idag) så spela ut bollen och låt inlägg komma från kanterna.

Det som förvånar mest i dagens match är hur vi kan släppa vårt spel i andra halvlek. Vi äger bollen i första, visst, utan att komma till vassa avslut, men hur kan vi gå från det till det sämre?

Näe, lite dålig inspiration idag. Energin var bra och tempot i första. Vi måste bara lägga till lite tålamod och inspiration. Det tröstade föga med ett mål från Cesar, inte heller med en gratis kanelbulle på stopptid...

Guldtempo: -2

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar