2006-03-08

Onsdagsreflektioner #4

Matchstället för kommande säsong lär nog presenteras när som helst. Redaktören på officiella skriver i forumet att matchtröjorna har kommit och det verkar som om de snart blir färdigtryckta. Med andra ord bör ny huvudsponsor också vara klar. Det ser också ut att bli den modell som tidigare presenterades i denna blogg. En bild från La Manga på Röda Bröder vittnar om ett nytt träningställ i liknande deign.

Sannolikheten för att den schemalagda Fredrikskanspremiären blir av på utsatt tid och plats får anses som ytterst liten. Under vanliga förutsättningar (dvs vid ett normalt vårinträde och ett par veckors senare premiär) är mattan på skansen i knappt spelbart skick. Jag tror att om så snön skulle försvinna idag och det plötsligt skulle bli plusgrader tror jag ändå det skulle bli tajt. Ska bli intressant att följa resonemanget angående schemaändringar i fotbollsverige under kommande veckor.

Sydafrika har för närvarande besök av KFF-representanter. Bra att bredda sitt kontaktnät ytterligare. Frågan är varför Sydafrika blev aktuellt. Landet har redan en bra kontakt med Djurgården som faktiskt har flera sydafrikanska landslagsmän i truppen. Nåja, antagligen fanns det nog någon connection mellan någon KFF-are och någon sydafrikan. Hoppas det bär frukt. Inget lär väl dock hända föränn om tidigast ett par år.

Vem hamnar på läktaren av våra fyra icke-EU-spelare? Fabio lär det inte bli, men mellan de andra tre kan det säkert bli jämnt skägg. Möjligen får Ari börja säsongen med att beskåda KFF från lite höjd, för att ytterligare lära sig spelsystemet.

Dikt är på gång...

Onsdagsreflektioner har nog gjort sin sista presentation i denna blogg. Idiotisk idé redan från början att lägga många ämnen i samma inlägg. Don't know what I was thinking...

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar