2007-11-06

Påtaglig tristess

Säsongen är tydligen över nu. Fan va en säsong av allsvenskan bara totalt försvinner så där. Hade Royal League blivit av i höst så hade man iallafall fåt en lite avtrappning, men icke!

I början är allt bra. Man förställer sig att man ska följa med i varenda match, även BP-TFF. Jag har i början på April väldigt svårt att föreställa mig att jag inte kommer komma ihåg samtliga resultat från säsongen när den är över. Så blir det ju dock aldrig. Men i början är allt så nytt och spännande, de första sex-sju matcherna sätter stämmningen och förväntningarna. De kommande 15-20 lunkar på och man följer egentligen bara KFFs schema och formkurva med intresse. De sista omgångarna är alltid väldigt uppbyggda, ska det bli RL-plats? Guldstrid? Nedflyttning? Detta gör att när säsongen sen är över bildas ett tomrum som inte försvinner föränn vid det brukliga träningslägret i jan-feb.

Silly Season? Jo då den har sin fördelar och det är, time-to-time, ganska spännande. Problemet är att den är utdragen över fem fucking månader.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar