2007-09-24

Match #22 Trelleborg - Kalmar FF 1-3

Rasmus Elm gjorde ett snyggt mål. Jaså det hade ni redan läst någon annanstans?! Lite sen matchrapport det här men ändå.

Det känns inte riktigt sant att vi ligger en ynka poäng bakom serieledarna när det är fyra omgångar kvar. Och just det... final i cupen på torsdag. Jag har skrivit det innan; ta varapå detta tillfälle KFF-supporter!

Det mesta är redan skrivet om matchen så jag nöjer mig med att framhålla vilken fantastisk symetrisk och välfungerande lagformering vi fick se, både på pappret och - visade det sig - på gräset. Äntligen fick vi se två bröder Elm på varsin sida av kaptenen, nog kändes de helgjutna där. Framför och utanför sig sprang två ettriga och vindsnabba yttrar i Ingelsten och Cesar. I mitten där framme, mannen som definerar begreppet centertank - David Elm (som av någon anledning fått löjlig kritik i en annan blogg).

Matcherna i dag gick för övrigt vår väg. Att AIK inte tog tre poäng mot DIF gör i princip ingenting eftersom DIF ändå måste tappa poäng om vi ska kunna gå om dem.

Kändes på något vis väldigt olustigt när det i kvällens fotbollsmåndag visades bilder på en sjungandes och applåderande Micke Blomberg i Norrköpings tröja. Det ska bli kul att igen få se Blomma i allsvenskan men att han lämnade KFF är fortfarande inte helt emotionellt behandlat.

Rasmus Elm!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar