2007-09-09

Final! (och stening)

Kalmar FF är i final i svesnka cupen. Oerhört stort! Det finns över 3000 lag i sverige och av alla dessaär alltså Kalmar FF ett av de som får spela final år 2007.

Först. I slutet av andra halvlek började det komma in ett regn knytnävstora stenar över KFF-sektionen av Vilundavallen... och att detta inte fått större uppmärksamet i riksmedia är ett unikum. Om någon av dessa stenar träffat någon hade vi haft en skandal av nära på internationella mått. Det fanns dessutom en hel del småbarn på läktaren. Polisen agerade dessutom som tårta på kakan minst sagt pinsamt långsamt.

Att (om än små) delar av vår KFF-sektion svarade med de fucking missanpassade tillrop de gjorde fick jag fan blodsmak i munnen av. Skitsamma...

Matchen hade vi där vi ville ha den. Jag är rätt säker på att vi hade fått den dit även utan utvisningen. Vi hade naturligtvis inte fått samma utrymmen men vi hade med säkerhet kontrollerat matchen. Ingelsten gjorde en ordentligt bra match. Även "Larsson på kanten" utmärkte sig. Centralt? Regering!

Nu är vi alltså i final i svenska cupen. Turneringen som ger en plats i UEFA-kvalet (dit vi hade gått om vi hade stängt igen sista kvarten mot Twente sist) känns sporrande. Tanken på dubbeln är väldigt närvarande. KFF-supporter... ta vara på detta tillfälle!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar