2007-09-07

Lugnet före stormen

Snart drar den igång, slutspurten för säsongen 2007. Det känns som om det har varit en enorm build-up på sista tiden. Efter "den stora kollapsen" har det hänt så oerhört mycket som gör att de sista matcherna i årets allsvenska kommer bli mördande spännande för KFF:s del.

Vi gick back to basic och slog Djurgården på stadion. I den följande matchen avgör 26-matcher-förra-året-men-ingen-i-år-Jesus. Ordföranden avgår för att två bloggare(?!) tycker så (det låter enormt konstigt när man reflekterar över denna händelse med lite perspektiv). Precis nu när allt börjar återfå normal form blir det ett landslagsuppehåll och en välbehövlig andningspaus inför avslutningen. Fy fan va spännande nästa månad och halv kommer att vara!

Det finns sämre förutsättningar att möta det som komma skall än att precis ha kommit tillbaka från en formasvacka. Tex att precis ha hamnat i en formsvacka (som Halmstad BK) eller att man blivit av med en nyckelspelare (som AIK).

I morgon slår vi Väsby. 0-2 (0-0). Vinna dubbeln!

PS. för övrigt vill jag lägga till att den nya världsordningen (dvs internet) har gjort lokalpressens sportrapportering 100% överflödig. Det finns så oerhört stort utbud (och dessutom av kvalitet!) att hämta på nätet. Träningsrapporter (bra sådana från DDT och Gudfadern), långa fantastiska intervjuer (KOS-bloggen), en journalist som byter medie och levererar konsekvent vassa analyser (Krusell), vi har ett diskusionsforum som håller en hög nivå, fri från tramsinlägg (Benno). Vidare har vi sveriges bästa supporterblogg (KFF-snack) och ännu har jag inte kommit till svenskafans.com och dess fantastiska FAN-TV. Visserligen har vi även allsvenskans fulaste officiella webb (kalmarff.se) och en officiell supporterförening som bara finns på lunarstorm, men de betraktar jag bara som undantagen som bekräftar regeln. Just det... Tobbes, Lasses och Rydströms bloggar får vi inte glömma. Stundom magisk läsning!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar