2008-07-18

KFF i Europa och nytt matchställ

Vad jag förstår från alla bloggande spelare så bjöds det inte på någon direkt sprakande underhållning nere i Luxemburg. Men det har väl ingen betydelse om man vinner med 3-0? Mest anmärkningsvärt var istället faktumet att Cesar "vilade". Han "vilade" så mycket att han inte ens fick plats på bänken. Yeah right... Somethings cooking.

Kanske att FCK (eller någon annan klubb) som förhandlar med KFF och Cesar ger föreningen en summa pengar för att inte använda Cesar i truppen och därigenom möjliggöra att han kan spela europaspel för någon annan klubb i år. Någon annan förklaring har jag svårt att se. Om KFF på eget initiativ valde att vila honom för att på så vis boosta hans värde känns inte sannolikt. Vi kanske får höra något om Cesars framtid de närmaste veckorna?

Jag noterar också årets europa-matchställ från Östrans bildspel.



Åbro har alltså slagit sig in som sponsor! Inte ett ord om det någonstans, vilket jag finner märkligt och onödigt. Åbro är ett stort företag med lokal anknytning (eller? 15 mil till Vimmerby?) som har stor potential för fortsatt sponsring. "ÅBRO Arena" någon?

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar