2007-06-13

Match #9 Kalmar FF - Helsingborg 2-0

Superhärliga poäng!

Så här ett dygn efter matchen känns det fortfarande lite ovant med allsvenskan. Det tar ett tag, även som supporter, att återfå matchtempo. Pga uppehållet infann sig aldrig någon inför-känsla, därför känns det idag bara underbart skönt att matchen slutade med tre poäng till KFF.

Matchen då. Kul att se att Nanne bytte plats på Ingelsten och Cesar (som jag för övrigt föreslog i mitt föregående inlägg). Ingelstens momentum är ju enormt! Härligt att ha ett så bra alternativ i Nannes uppställningsbibliotek.

Det viktigaste i matchen var utan tvekan sättet vi återtog initiativet en kvart in i andra halvlek efter att i inledningen på denna fumlat alldeles för mycket. Oerhört viktigt att kunna göra det efter en så pass uttömmande första halvlek.

Det andra jag reflekterar över är att det inte skrivit eller sagts ett enda ord i eftersnacket om hur vi fullständigt spelade ut HIF, varken bland journalister eller supportrar! Varför då? Därför att det inte längre är särskilt anmärkningsvärt att vi spelar ut storlag. Det är som att alla faktiskt har köpt KFF:s kvaliteter. Härligt!

(detta inlägg är även publicerat på bredsida.se)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar