2009-05-05

Länge leve Ulla!

Rasmus har förlängt! Det satt onekligen ganska långt inne, men nu är det påplitat ett kontrakt som sträcker sig över 2010. Naturligtvis är det oerhört viktigt.

Tur och ordning i viktighet:

1. Vi får behålla Rasmus hela säsongen. Hade han inte förlängt hade risken varit stor att han lämnat i sommar och det hade varit katastrof för laget. Inte bara för Rasmus oförnekelsebara kvalitéer som fotbollspelare, utan även för faktumet att laget är oerhört känsligt för förändringar och spelarbortfall just nu.

2. Cash. Att vi kan få en slant för Rasmus när han väl väljer att lämna är såklart fantastiskt (för han kommer såklart inte spela ut hela sitt nya kontrakt). Kanske mer så nu eftersom Viktor gick gratis.

3. Det är naturligtvis inte självklart att en stjärna som Rasmus väljer att förlänga sitt kontrakt, att han väljer att göra det tyder på att han värderar Kalmar FF som förening. Det sänder en bra bild till omvärlden att Kalmar FF är en stark och bra förening på alla sätt.

Frågan är nu också när David skriver på. I förlängningen så kan det vara nog så viktigt.

PS. Angående titeln på inlägget så är ingen disscredd menad, men om man har sin mamma som agent tycker jag gott man får tåla lite pikar...

1 kommentar:

  1. varför är det så mycket kommentarer om att de har sin mamma som agent? ingen bryr sig när folk har sin pappa som agent.

    SvaraRadera