2007-10-25

Presskonferens idag

Klockan 13 idag ska det bli presskonferens på Fredrikskans. Tydligen så ska en "viktig pusselbit för föreningens långsiktiga satsning". Trevligt! Låt oss för skojs skull spekluera lite i den stora nyheten.

Förängning med Nanne - hade naturligtvis varit en STOR pusselbit för den långsikitiga satsningen men det känns väl inte riktigt som man håller PK för en förlängning med en sittande tränare.

Spelarförvärv - måste isåfall vara något out-of-the ordinary. Speciellt med tanke på att det igårkväll kom fram att KFF vunnit dragkampen om Dauda, så större än så måste det vara. Skulle det vara något stort spelarförvärv så skulle det dessutom verka klokare att låta bli att hålla presskonferens för att låta spelarna behålla fokus.

Arenan - Något nytt beslut om arenan? Yeah, right...

Riskkapitalbolag - Möjligen, men det har ju varit så oerhört tyst i detta ämne så länge så det känns ytterst tveksamt.

Ny sponsor - sannolikt. Särskilt med tanke på att förra gången det var en oförutsägbar PK så handlade det om att SAS hade köpt sig en 5x5 cm stor logo på KFF:s matchställ. Ska det utöka loggan till 10x10 nu månne.

Det verkar hur som helst upplagt för besvikelse.

PS. Jo det har varit tyst härifrån ett bra tag, svårt att komma igång när man känner att man halkat efter lite. Men nu är det ju trots allt slutspurt. KROSSA AIK!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar